Merk : Roller team

model :T-line magnifico garage

nieuw model 2013

motorairco , cruise control , elektrische ramen , elektrische spiegels , centrale deurvergrendeling op afstandsbediening ( ook de leefcel) , remis verduistering voor de fiat cabine , buitenkleur : Iron grey metalic , zeer grote skyroof , zeer grote rondzit vooraan , groot paviljoenbed (hefbed) , groot heki dak , zeer grote ijskast met aparte diepvriezer type aes (automatische energieselectie ) garagebed in hoogte regelbaar ( flex pakket) , achterruitrijcamera in kleur , ingangsdeur met 2 puntssluiting + groot raam , vliegendeur , volledige aparte douche ,motorhome volledig met ledverlichting + sfeerverlichting , buitenlicht met led , dakgalerij , verwarming met webasto .

sleepvermogen : 2000 kg

km stand : OOOOkm

garantie : 2 jaar

motor : 2.3L multijet 130pk (euro 5)

VERDERE INFO TEL .054/33.11.30 of gsm :0476/28.44.22.